Zwemvaardig

Infoboekje 2023-2024
Activiteitenrooster 2023-2024

Welkom bij de afdeling Zwemvaardig van ZV Overbetuwe

Als je na het behalen van je A- en B-diploma (of misschien zelfs je C-diploma) graag nog meer zwemdiploma’s wilt halen, ben je bij ZV Overbetuwe aan het goede adres. Je start dan bij de afdeling Zwemvaardig.

De naam zegt het al: hier gaan wij je zwemvaardigheid verbeteren! Wij leren je de zwemslagen (o.a. schoolslag, borstcrawl en rugcrawl) nóg beter zwemmen, en bovendien leer je er nog diverse zwemslagen bij zoals vlinderslag en samengestelde rugslag.
ZVO beschikt over een groot aantal gediplomeerde en bevoegde zweminstructeurs, jong en wat ouder. Al onze instructeurs zijn zeer ervaren en deskundig en een deel van hen is ook zelf nog actief als zwemmer. Iedere week staan wij met veel enthousiasme klaar om zwemlessen van hoge kwaliteit te verzorgen.
Bij de afdeling Zwemvaardig zwemmen leden van 5 tot 25 jaar. ZVO heeft ook een grote groep leden van 14 jaar en ouder, dus er is ook altijd plaats voor jou!

Diploma’s
Wij bieden zwemlessen aan voor de volgende nationale zwemdiploma’s:

Ieder jaar geven wij de gelegenheid om af te zwemmen voor de verschillende diploma’s, onder toezicht van het Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ).

Activiteiten
Naast de zwemlessen organiseren wij ook een groot aantal activiteiten die het zwemmen bij ZVO extra leuk maken zoals: waterspelen, survivalzwemmen, clubkampioenschappen, brevetzwemmen, polowedstrijdjes, sinterklaaszwemmen en oliebollenzwemmen.
Op het Activiteitenrooster vind je alle bijzondere data, ook die van het gekleed zwemmen.

Informatieboekje
In het infoboekje van ZV Overbetuwe vind je alle informatie nog eens overzichtelijk op een rijtje.

Nog vragen?
Wanneer je vragen hebt of graag nog meer informatie wil, mail ons dan via zwemvaardig@zvoverbetuwe.nl. Uiteraard kun je met ons een afspraak maken voor een aantal proeflessen, en wij voorzien ouders tijdens de proeflessen graag van uitgebreide informatie.