Volwassenen

Welkom bij de afdeling Volwassenen van ZV Overbetuwe

De afdeling volwassenen bestaat uit een groep enthousiaste zwemmers die iedere woensdagavond van 22.00 tot 23.00 uur en iedere vrijdagavond van 21.10 tot 22.10 uur naar het zwembad komen om hun banen te zwemmen.
Iedere volwassene die plezier heeft in zwemmen, kan bij ons terecht. Er zijn fanatieke zwemmers die het liefst zoveel mogelijk meters maken, en er zijn minder gevorderde zwemmers die graag wat willen bijleren.

Bij het volwassenen zwemmen staan gediplomeerde en ervaren instructeurs langs de kant. Zij geven u naar wens instructie over uw techniek, leren u nieuwe zwemslagen of leiden u op voor een diploma. Ook is het mogelijk om een training op te krijgen die u zelfstandig of met anderen kunt afwerken.

In het bad gelden zogenaamde ‘verkeersregels’, afspraken over hoe we met z’n allen het bad gebruiken. Dat betekent dat botsingen en elkaar in de weg zwemmen tot een minimum worden beperkt.

Wanneer u meer informatie wenst, of graag een paar keer op proef wil komen meezwemmen, neem dan contact met ons op via volwassenen@zvoverbetuwe.nl.
Meer informatie over ZV Overbetuwe vindt u in het infoboekje.